Tortur, er det nødvendigt?

Posted: 25. marts 2013 in Aflad
Tags:

Ikke så snart Politiken har citeret en konservativ politiker, før facebook og blog-universet flyder over med tåbelige spørgsmål om hint og andet.

Bleeding hearts brigaden og kunstnergrupperne lader straks deres hjerter flyde over med den alt for store og groft grænseoverskridende kærlighed, de alt for ofte udsætter os andre for. “Moderat fysisk pres” er åbenbart et emne der kan få Panda elskere og hval trillere op på deres halal skamler, “puhha, puhadada”.Ingen nåde, vi skal alle oversvømmes af udsagn om medmenneskelighed, og etiske betragtninger. Virkeligheden må vige for de selvopofrende humanister der på det skammeligste udstiller deres barmhjertige sjæl for gud og hver mand. Ikke nok med at gaderne forsat, takket være Villy “regnorm” Søvndal, skal være oversvømmet med biler og andet skrammel. Nu skal vi fandenedeme også udsættes for den social-liberale elites alt fordømmende propaganda maskine. Alt det bare fordi at Tom Behnke, sagligt og sobert argumenterer for “holdkæft bolchets” modsætning.Vil venstrefløjen da aldrig holde deres evindelige kæft, og i det mindste lytte til hvad der bliver sagt. Vil denne ugudelige forsamling af anarkosyndikalister, vindmølle tilhængere og hashplante farmere, dog ikke snart lære at man FØRST skider og BAGEFTER tørrer?

Åbenbart ikke, lige så snart de får chancen fyrer de deres tåbeligheder som “Jamen der var jo slet ingen masse ødelæggelses våben” og andre “saglige” ordstrømme ind over debatten som en tsunami af akademikere på speed. I guder hvor er det træls.

Tortur, som det så negativt er blevet brandet, har åbenlyse fordele! og var hele banden ikke dybt dopet af marihuanna, ville det stå så åbenlyst for enhver, at selv den største modstander af tyrefægtning ville kunne forstå fordelene ved at påføre visse personer stor smerte.

For et eksempel, vil jeg da mene at Tom B. sagtens kunne trænge til en ordentlig røvfuld…

Tom Behnke på Folketingets talerstol under 3. behandlingen af Lømmelpakken

Skriv en kommentar